Ugrás a tartalomra

Vreme ostaje prijatno

2020.02.16
15:22
2024.03.19
08:50
Forrás
Pannon RTV
U ponedeljak nas očekuje prijatno, sunčano vreme, koje će se nastaviti i u utorak meksimalnim temperaturama oko 14-15 stepeni.

Prolećno vreme ostaje i u prvoj polovini naredne nedelje, navodi se na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda. U ponedeljak nas očekuje prijatno,  sunčano vreme, koje će se zadržati i u utorak sa maksimalnim temperaturama oko 14-15 stepeni. Sunce povremeno mogu da ometu oblaci.

U ostatku nedelje očekuju se maksimalne dnevne temperature od 8  do 10 stepeni. U četvrtak će nam biti potreban i kišobran, padavine će stići i do našeg područja. Pre podne se očekuje oko  3-4 stepena, a poslepodne najviše oko 7-8 stepeni.

Još jedno zagrevanje očekuje se sledećeg vikenda.

vreme
prognoza
temperatura

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.