Ugrás a tartalomra

Kamion za odvoženje smeća u Bečeju ispražnjen na neuobičajenom mestu

2020.02.27
19:11
Forrás
Pannon RTV
Jedno vozilo Komunalnog preduzeća "Potisje" iz Bečeja fotografisano je na neuoičajenom mestu: trojica zaposlenih tog preduzeća su teret iz kamiona izbacili na obali Mrtve Tise.

Protiv zaposlenih je pokrenut disciplinski postupak, a kompanija je u najkraćem roku uklonila smeće sa mesta gde je isto ostavljeno, istakli su nadležni na konferenciji za novinare.

Zoltan Feješ, direktor, Komunalno preduzeće "Potisje", Bečej: "Došlo je do kvara na kamionu. Radnici se nisu pridržavali pravila i nisu odneli smeće na deponiju, jer se zaglavila kašika. Smeće su izbacili pored obale Tise i nakon toga su otišli. Mi smo utvrdili šta se dogodilo, izašli smo na lice mesta, fotografisali smo, nakon toga je izašlo drugo vozilo i radnici su sakupili pepeo i razbacano smeće oko njega. Naši radnici su izbacili samo pepeo, nisu bacali građevinski šut i džakove. Kako su nam rekli, to se nije dogodilo. Ovo se prvi put dogodilo. Mi smo juče u 13 časova pokrenuli postupak protiv radnika."

Bečej
smeće

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.