Ugrás a tartalomra

“Mano”: Karantin postoji kako bi nas zaštitili

2020.03.17
22:55
Forrás
Pannon RTV
Omiljeni voditelj Panon radija, Janoš Kiš, poznat po svom nadimku “Mano”, ima više od 65 godina, pa je oldučio da se povuče u kućni karantin.

Održavamo redovne kontakte sa poznatim voditeljem emisija “Radio Disko” i “Fabrika šlagera”. Voditelje jutarnjeg programa Panon radija je zanimalo kako “Mano” provodi svakodnevnice kod kuće, kako izdržava zatvorenost. Janoša Kiša će zbog toga ove nedelje više puta kontaktirati telefonom, a naslov te rubrike je “Mano in the house - život u karantinu”.

Janoš Kiš, voditelj, Panon radio: "To rade u interesu svih nas. Ne zato da meni napakoste. Ne osećam se ugroženo. Poslednji put kod lekara bio – pazite sad – devedesetih godina. I tada zbog svoje greške, zbog manje operacije bruha. Zbog jedne opklade i na kraju sam nažalost čak i izgubio. Ne osećam se ugroženo, ali ako su doneli takav zakon, pravilo, to su učinili kako bi nas zaštitili. U interesu svih nas i ako ga se pridržavamo, onda će i imati neke rezultate."

Panon Radio
karantina

Najnovije

14:09, Frissítve: 19:17

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.