Ugrás a tartalomra

Isplata subvencija po obradivoj površini

2020.03.20
16:47
Forrás
Pannon RTV
Poljoprivredni proizvođači ne treba da brinu, dobiće ovogodišnju podršku po obradivoj površini – rekao je Atila Juhas za RTV Panon.

Državni sekretar Vlade Srbije za poljoprivredu je potvrdio da se za isplatu uzimaju podaci iz 2019. godine. Kao što je poznato, nova registracija gazdinstava se može izvršiti do kraja aprila, ali mnogi neće imati tu mogućnost zbog vanredne situacije. Znači, subvenciju po obradivoj površini će dobiti svi, bez obzira da li su uspeli da podnesu prijavu.

subvencija
poljopivreda

Najnovije

14:09, Frissítve: 19:17

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.