Ugrás a tartalomra

Zatvorene sve subotičke pijace

2020.03.21
20:14
Forrás
Pannon RTV
Od 22. marta neće raditi pijace kojima upravlja JKP "Subotičke pijace", niti će raditi pijace pod upravom AD "Tržnica".

Uprave dva preduzeća pod čijim su patronatom sve  mlečne, zelene, buvlja kao i stočna i auto pijaca, odlučile su da od nedelje 22. zatvore sve pijace, a ova mera će trajati dok se ne steknu uslovi za njihovo otvaranje. Odluka je u skaldu sa merama Vlade Republike Srbije i lokalne samouprave Grada Subotice, koje se odnose na prevenciju i sprečavanje širenja zaraze korona virusom.

To znači da se zatvara pijaca „Mali Bajmok", zelena pijaca na Paliću i Aleksandrovu, mešovita pijacu u Bajmoku i auto i stočna pijaca. Biće zatvorene i „Mlečna pijaca", pijaca „Zelenac", Mešovita pijaca „Teslino naselje", Kvantaška pijaca, kao i sve pijace lokalnog karaktera na teritoriji grada Subotice.

pijace
Subotica
koronavirus

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.