Ugrás a tartalomra

Dve nove žrtve korona virusa

2020.03.26
10:51
2024.03.19
08:50
Forrás
Szerbiai RTV
U Beogradu preminuo muškarac (1940), a u Nišu žena rođena 1958. Bili su na respiratoru i imali pridružene bolesti.

U toku noći preminula su još dva pacijenta kod kojih je bio potvrđen Covid-19 i to muškarac koji je imao 80 godiuna, bolovao je od kardiomiopatije, imao je hipertenziju, hroničnu opstruktivnu bolest pluća i dijabetes melitus, a bio je smešten na Klinici za infektivne i tropske bolesti KC Strbije u Beogradu.

Pacijentkinja koja je preminula imala je 62 godine bila je pod stalnom lekarskom negom, i kao i preminuli muškarac bila je priključena na respirator, lečila je  hroničnu arterijsku hipertenziju i dijabetes, kao i reumatoidni artritis.

U Srbiji je ukupno od virusa "Covid-19" preminulo šest osoba. Prema poslednjim podacima u Srbiji su registrovane 384 osobe sa potvrđenim korona virusom, a u 15 sati biće saopšteni novi podaci o rezultatima testiranja.

žrtve
COVID-19

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.