Ugrás a tartalomra

U Vojvodini do sada četiri žrtve koronavirusa

2020.03.30
14:16
Forrás
Pannon RTV
O aktuelnoj situaciji sa koronavirusom u Vojvodini danas je u Novom Sadu govorio Igor Mirović.

Predsednik Pokrajinske vlade je rekao da prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje, u Vojvodini ima 147 pacijenata zaraženih koronavirusom.

Mirović je dodao da je ovog vikenda u Klinički centar Vojvodine stiglo još 20 respiratora. On je takođe govorio i o važnosti držanja propisane udaljenosti, kao i građanima starijim od 65 godina, koje je pozvao da nastave da se pridržavaju vladinih mera i ostanu kod kuće.

Igor Mirović: „U Kliničkom centru Vojvodine, u takozvanom centru za koronavirus, ima 42 pacijenta. Mogu da kažem da je ovo naš najopremljeniji centar za borbu protiv bolesti u Vojvodini. Takođe imam i jednu lošu vest, jutros je preminuo i četvrti pacijent u Vojvodini."

Vojvodina
koronavirus
žrtve
Igor Mirović

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.