Ugrás a tartalomra

Vesti iz Pančeva – zaraženi koronavirusom, paketi hrane i ostale informacije

2020.04.06
16:51
Forrás
Pannon RTV
U Pančevu ukupno ima 29 osoba zaraženih koronavirusom.

Samostalna trgovinska radnja i mesara Burjan iz Vojlovice, podelom paketa podržava socijalno ugroženo stanovništo u Pančevu, u vreme vanrednog stanja koje je izazvao koronavirus. Na osnovu prijave građana, u početku su na dnevnom nivou na kuće adrese građana nosili pakete sa tri, a sada već sa četiri svoja proizvoda. Pakete dobijaju porodice za koje se smatra da imaju velku potrebu za tom vrstom pomoći.

*

Prema poslednjim podacima, u Pančevu su evidentirana tri nova zaražena pacijenta, čime je ukupan broj zaraženih dostigao 29. U opštinama Opovo i Kovačica u Južnom Banatu još uvek nema obolelih od koronavirusa. Prema rečima dr Slobodana Ovuke, direktora bolnice u Pančevu, u ovoj ustanovi nema zaraženih zdravstvenih radnika.

*

U Muzičkoj školi Jovan Bandur u Pančevu, počeo je upis u muzičkoj vrtiću, odnosno osnovno i srednje muzičko obrazovanje za školsku 2020/2021 godinu. Prijava dece se obavlja elektronskim putem, preko internet stranice muzickaskolapancevo.edu.rs, gde zainteresovani mogu dobiti i sve druge važne informacije na tu temu.

Pančevo
koronavirus
paketi

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.