Ugrás a tartalomra

Lokalna samouprava izmiriće dug Doma zdravlja u Novom Bečeju

2020.06.03
14:32
Forrás
Pannon RTV
Do 2023. godine izmiriće dugovanja Doma zdravlja u Bečeju koji iznose više od 155 miliona dinara.

Lokalna samouprava je na sebe preuzela izmirenje dugovanja nakon što je potpisala ugovor o izmirenju potraživanja sa „Feniks farmom", preduzećem za veletrgovinu lekovima iz Beograda. Dugovanja će biti izmirena u 30 mesečnih rata – rekao je Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej. U slučaju da se redovno isplaćuje mesečni iznos od 3,5 miliona dinara, poverilac će oporstiti kamatu koja je skočila na preko 46 miliona dinara. Ukupna dugovanja Doma zdravlja u Novom Bečeju trenutno iznose gotovo 156,5 miliona dinara.

Novi Bečej
dom zdravlja
Saša Maksimović

Najnovije

14:09, Frissítve: 16:09

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.