Ugrás a tartalomra

Proglašena izborna lista Jene Maglai – „Pokret građanske Subotice"

2020.06.04
13:10
2020.06.04
13:21
Forrás
Pannon RTV
Gradska izborna komisija je proglasila listu Jene Maglai – Grupa građana „Pokret građanske Subotice". Lista na lokalnim izborima, koji će biti održani 21.juna, učestvuje pod rednim brojem 8.

Grupa građana je listu predala u nedelju. Izborna komisija je pre toga tražila ispravku nedostataka i dostavljanje još 273 validne izjave birača. Lista je na kraju juče proglašena. Nosilac liste je Jene Maglai, a iza njega se nalazi Jelica Santrač. Pokret građanske Subotice u izbornu trku ulazi sa nepotpunom listom, sa ukupno 36 kandidata.

Jene Maglai
Pokret građanske Subotice
Izbori 2020
Subotica

Najnovije

14:09, Frissítve: 19:17

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.