Ugrás a tartalomra

Kanjiža: Čekaju kandidate za posao policajca

2020.06.04
13:08
2020.06.04
19:00
Forrás
Pannon RTV
U Opštini Kanjiža do sutra čekaju prijavu mladih ljudi, koji žele da se zaposle kao policajci.

U opštini postoji velika potreba za zapošljavanje policajaca koji govore mađarski, tako da prema konkursu Ministarstva unutrašnjih poslova, postoji 10 slobodnih mesta za regularnu policiju, 9 za saobraćajnu i 20 za graničnu policiju. Uslov je da podnosilac zahteva mora biti i državljanin Srbije, dvojni državljani takođe mogu da se jave, ali moraju imati važeću adresu stanovanja najmanje godinu dana, i ne sme biti mlađi od 18 i stariji od 24 godine. U Srbiji žele da broj policajaca povećaju za 1060 službenika. Više informacija o konkursu zainteresovani mogu pronaći internet stranici copo.edu.rs, gde mogu pronaći i detaljne informacije o uslovima zaposlenja. Titus Rekecki, komandant policijske stanice u Kanjiži je rekao da u Kanjiži još uvek ima dovoljno mesta za podnosioce zahteva.

„Do sada se u policijskoj stanici u Kanjiži javilo pet kandidata. Želimo da taj broj bude mnogo veći, i želimo da ohrabrimo mlade ljude da iskoriste ovih nekoliko dana i da se prijave. Ukoliko se do petog u mesecu samo prijave, i ne mogu da nabave sve dokumente, imaće priliku za dopunu. Što se toga tiče, bićemo maksimalno flaksibilni."

policija
Kanjiža

Slične vesti

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.