Ugrás a tartalomra

Odbojkaški teren uz čardu „Halas" u Senti

2020.06.10
18:35
Forrás
Pannon RTV
Uz odmaralište čarde „Halas" u Senti napravljen je novi sportski teren. Osim za ljubitelje nožnog tenisa, sada i ljubitelji odbojke na odgovarajućem terenu mogu da se prepuste omiljenom sportu.

Radovi su započeli u sredu, tako da će do 15. juna i planiranog početka sezone teren biti spreman da primi igrače.

„Ovo se ostvaruje u okviru saradnje u kojoj je lokalna samouprava obezbedila mehanizaciju, dok smo od preduzeća „Silos-teh" dobili pesak za odbojkaški teren. Na taj način potvrdili su saradnju koja je i ranije postojala između lokalne samouprave i preduzeća, posebno kod održavanja odmarališta čarde „Halas" i njenim obogaćivanjem novim sadržajima. Nadamo se da će se ova praksa nastaviti i u budućnosti" kaže Sebastijan Stantić, potpredsednik senćanske organizacije SVM-a.

odbojka
teren
Senta
Izbori 2020

Najnovije

Najčitanije

Preminula Marta Feher

Nakon kratke i teške bolesti u 48 godini života preminula je Marta Feher, novinarka nedeljnika „Het nap“. Od 2017. godine deo je redakcije „Het napa“, pre toga 10 godina radila je u Panon RTV-u.

Unapređenje zapošljavanja u Subotici

Završena je javna rasprava u vezi izrade Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za period 2024-2026. godina, koja je počela 8. aprila - obavestio je javnost Saša Gravorac.

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.