Ugrás a tartalomra

Koncert grupe Kurina trio & Friends u VM4K

2020.06.19
18:59
2020.06.19
19:06
Forrás
Pannon RTV
Na drugom koncertu letnje sezone subotičke VM4K sinoć nastupala grupa Kurina trio & Friends.

Braća Kurina svirali su miks pop muzike, džeza i ciganske muzike.

Publika je mogla uživati u nastupu pravih muzičkih virtuoza Gipsy classic trija ili poznatijeg kao Kurina trio i prijatelji. U sličnom sastavu su se predstavili i u Senti, gde su takođe napravili dobru atmosferu.

Juli Šoti pevačica: “Želeli smo malo da začinimo sa malo aranžmana i solistima, da bude jedan mali paket. Koncert će imati dinamiku, na početku krećemo sa instrumentalom bez pevanja i polako ga dovodimo do usijanja.”

Ištvan Verebeš, poznatiji kao Bohak, mir poslednjih nekoliko meseci koristio je za vežbanje, ali sad ide tamo gde ga zovu. Kaže da se mora svirati bez obzira na nastupe, skoro svaki dan: “Ako ne vežbate jedan dan, još prođe, ako ne vežbate dva dana, već primećuješ. Ako ne vežbate tri dana, i publika će primetiti.”

Letnji muzički program se nastavlja, sledeći četvrtak u muzičkom paviljonu VM4K nastupa Dora Boršoš sa orkestrom.

VM4K
Kurina trio & Friends
koncert
Subotica

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.