Ugrás a tartalomra

Susret Ištvana Pastora i Viktora Orbana

2020.06.22
21:23
Forrás
Pannon RTV
Predsednik SVM-a se zahvalio mađarskom premijeru na podršci.

Najveća snaga naše nacije leži u saradnji – napisao je na svojoj stranici društvene mreže predsednik Saveza vojvođanskih Mađara, Ištvan Pastor, nakon današnjeg sastanka sa mađarskim premijerom u Budimpešti. On je dodao da je bio uzvišen osećaj opet biti gost u palati Karmelita. Kao što je napisao, zahvalio se mađarskom premijeru na neizmernoj podršci koju su pružili vojvođanskim Mađarima za istorijsku pobedu. Izborni rezultat naše zajednice poruka je čitavoj naciji – napisao je Ištvan Pastor.

Ištvan Pastor
Viktor Orban

Slične vesti

Najnovije

13:38, Frissítve: 13:55

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.
17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.