Ugrás a tartalomra

Koncert Dore Boršoš u VM4K

2020.06.26
14:36
2020.06.26
14:42
Forrás
Pannon RTV
Dora Boršoš i njen bend bili su gosti kluba subotičkog VM4K u četvrtak. Za koncert su izabrali pesme sa svog prvog solo albuma “Svaki minut” objavljenog 2017. godine.

Ime Dore Boršoš nije potpuno nepoznato u Vojvodini, jer je već nastupala na koncertima, pobeđivala na takmičenjima i završila je Muzičku akademiju u Beogradu.

Sarađivala je sa nekoliko formacija, a u ovom sastavu sviraju sopstvene kompozicije.

Dora Boršoš, pevačica: “Može bilo šta da me inspiriše, najčešće sopstveni osećaji, a desilo se da mi je neko nešto pričao i to me je veoma nadahnulo i to je inspirisalo neku pesmu. Pesme su uglavnom pisane na mađarskom jeziku, ali ima i onih koje se mogu čuti na engleskom ili u nekom prevodu.”
 

Doru su pratili poznati muzičari. Ivan Varga svirao je na klaviru, David Sič na bas gitari, Tamaš Sitaš na saksofonu i Zoltan Šanta na bubnjevima.

Publika je bila svedok javne prosidbe, a pozitivan odgovor od Dore se čuo u završnom akordu večeri.

Sledećeg četvrtka gost u muzičkom paviljonu VM4K biće bend “Uprize”.

Dora Boršoš
VM4K
klub
Subotica
Svaki minut

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.