Ugrás a tartalomra

U Vojvodini novih 126 slučajeva kovid-19

2020.07.11
15:42
Forrás
Pannon RTV
U Vojvodini je tokom prethodna 24 sata registrovano novih 126 slučajeva obolelih od kovid-19 – saopštili su zvaničnici.

Najviše obolelih registrovano je u Južnobačkom okrugu i u Novom Sadu. U Kliničkom centru Vojvodine se u ovom trenutku leči 201 pacijent od kojih se 16 nalazi na respiratoru.

U Pančevu je na lečenju 100 pacijenata a u ostalim kovid-bolnicama u Vojvodini nalazi se 95 pacijenata, od toga je u Vrbasu 36, u Sremskoj Mitrovici 20, u Somboru 15, u Subotici 13, u Vršcu 8 i u Kikindi 3.

Od početka pojave epidemije koronavirusa, na teritoriji Vojvodine registrovno je ukupno 1275 pozitivna slučaja. Od posledica ove bolesti preminula su 54 građanina Vojvodine. Ovi podaci jasno pokazuju da je situacija veoma ozbiljna i da je ovo poslednji trenutak da se pokaže odgovornost – kažu nadležni.

koronavirus
Vojvodina

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.
15:58, Frissítve: 16:41

Vaskrs na Paliću

Povodom predstojećeg pravoslavnih praznika, na Paliću će po česti put biti organizovana manifestacija „Vaskrs na Paliću”.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.