Ugrás a tartalomra

Danas još kiša, ali sutra se vraća lepo vreme

2020.07.19
12:08
Forrás
hidmet.gov.rs
U nedelju pre podne na više mesta mogući su pljuskovi, a u popodnevnim časovima i provale oblaka. Prema prognozi, kiša će stati tokom noći.

Nakon jutarnje izmaglice u pondeljak se može očekivati dosta sunca. Temperatura vazduha postepeno će rasti do sredine sedmice koja je pred nama. Dok će u ponedeljak najviša temperatura biti 26 stepeni, u sredu će narasti do 30 stepeni. U sredu pre podne biće još povremeno oblačno, mogući su i pljuskovi. Najviša dnevna temperatura kretaće se oko 30 stepeni. U četvrtak se ponovo vraća hladni front sa snažnim udarima vetra i pljuskovima. Na više područja moguće su i obilne kiše. Novi front dovešće do zahlađenja te će se najviša temperatura kretati između 18 i 25 stepeni.

vreme
kiša
oblaci
Sunce
meteorologija

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.