Ugrás a tartalomra

U naredne četiri godine planira se obnavljanje 18 vrtića u Novom Sadu

2020.07.30
15:34
2020.07.30
17:37
Forrás
Pannon RTV
I o tome je danas govorio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, prilikom posete vrtiću Plavi zec, gde su takođe u toku radovi.

Novi Sad posebnu pažnju posvećuje predškolskim ustanovama - rekao je Vučević. On je dodao da se planira da od prvog septembra obrazovanje u predškolskim ustanovama bude nastavljeno na uobičajeni način.

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada: „Mališane od prvog septembra očekujemo i ovde. Naravno, u skladu sa važećim merama. Posebnu pažnju posvećujemo zgradama predškolskih ustanova. Mislim da smo do sada bili uspešni. Moram napomenuti da su vaspitačice i kompletno osoblje uspešno sarađivali sa nama. Testirali smo ih i u maju i u junu. U potpunosti kontrolišemo stvari. Zadovoljni smo njihovim ponašanjem. Pokazali su disciplinovano, odgovarajuće ponašanje."

Novi Sad
vrtić
obnavljanje
Miloš Vučević

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.