Ugrás a tartalomra

Danas su u Subotici predata na upotrebu dva renovirana košarkaška terena sa tartan podlogom

2020.08.20
19:35
2020.08.20
20:01
Forrás
Pannon RTV
Jedan teren je renoviran u Mesnoj zajednici Mali Bajmok, a drugi u dvorištu Osnovne škole „Kizur Ištvan".

Jedan teren, u Mesnoj zajednici Mali Bajmok, na igralištu u Fočanskoj ulici, uređen je sredstvima iz gradskog budžeta, u iznosu od 2 miliona 200 hiljada dinara, a drugi iz milion dinara u dvorištu Osnovne škole „Kizur Ištvan", za koji je novac obezbedio Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu. To je već treći sportski teren koji je renoviran u pomenutoj obrazovnoj ustanovi - istakao je prilikom današnje predaje Nemanja Simović, član  Gradskog veća Subotice zadužen za sport i omladinu.

„Nedavno smo ovde uredili odbojkaški teren, a pored njega i fudbalski, odnosno rukometni teren. A sada i ovaj košarkaški teren. Ovaj, i teren u Malom Bajmoku, je pokriven tartanom. To u značajnoj meri poboljšava kvalitet i bezbednost na časovima fizičkog vaspitanja, smanjuje mogućnost povreda učenika, budući da ovu školu pohađa 700 učenika. Mislim da će prvog septembra, kada se pojave ovde u školi, biti prijatno iznenađeni, kada budu videli da su dobili još jedan renovirani sportski teren."

Subotica
košarkaški teren
tartan

Najnovije

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Preminula Marta Feher

Nakon kratke i teške bolesti u 48 godini života preminula je Marta Feher, novinarka nedeljnika „Het nap“. Od 2017. godine deo je redakcije „Het napa“, pre toga 10 godina radila je u Panon RTV-u.