Ugrás a tartalomra

Tivadar Bunford je predao dužnost i vraća se u privredu

2020.08.21
18:15
2020.08.21
18:21
Forrás
Pannon RTV
Nakon konstitutivne sednice Gradske skupštine Subotice, bivši predsednik skupštine, Tivadar Bunford, predao je dužnost novo izabranom predsedniku Gradske skupštine dr. Balintu Pastoru.

Tivadar Bunford zahvalio se građanima Subotice, predsedniku Saveza vojvođanskih Mađara Išvanu Pastoru i stručnoj službi Gradske kuće za prethodne četiri godine. Bivši predsednik skupštine, Tivadar Bunford je naglasio da je veoma srećan što dužnost preuzima dr. Balint Pastor.

"Želim se povući iz politike u ekonomsku sferu u kojoj sam pre radio i mislim da sam stvorio nešto trajno. Savetujem Balintu da samo tako, svoju ličnost, koju smo mi do sada poznavali, dovede u Gradsku kuću Subotice, u Gradsku kuću svog rodnog grada, onda neće biti problema." rekao je o svojoj budućnosti Tivadar Bunford.

Tivadar Bunford
Subotica
SVM
dr Balint Pastor

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.