Ugrás a tartalomra

Ostanak u domovini iz ugla mnogočlanih porodica

2020.08.29
10:32
2020.08.30
10:54
Forrás
Panon RTV
Četiri velike porodice podelile su svoja iskustva u Molu.

U Molu je organizovan okrugli stol na kojem je bilo reči o osnivanju porodice i podršci porodici. Četiri velike porodice pričale su o ostanku u svojoj domovini i odluci da odgajaju više dece. Iz ličnog ugla su pričali kakav je osećaj odgojiti više dece. Prema rečima Tibora Vilagoša, predsednika Udruženja molskih porodica, vredi živeti u velikoj porodici i brinuti se o više dece.

"Na nivou Srbije trebali bismo smisliti nešto slično kao u Mađarskoj, samo da kažemo jednostavnu stvar, velikoj porodici treba veliki automobil, automobil s više sedišta. Treba im nešto slično, treba im pomoć. Kao što smo čuli, ne radi se samo o novcu., više o različitim podrškama druge vrste. " rekao je Tibora Vilagoš, predsednika Udruženja molskih porodica.

porodica
ostanak u domovinu
Mol

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.