Ugrás a tartalomra

Igor Kiš energično započinje rad na čelu Skupštine opštine Bečej

2020.09.10
20:14
2020.09.10
20:20
Forrás
Pannon RTV
Sa mladim i stručnim timom, novom energijom i idejama Igor Kiš započinje posao na mestu predsednika Skupštine opštine Bečej.

U potiskom gradu Savez vojvođanskih Mađara na izborima je dobio preko pet hiljada glasova, zahvaljujući tome obezbedili su mesto predsednika Skupštine opštine, dva člana opštinskog veća, a partija je u lokalnu samoupravu mogla da delegira i savetnika predsednika opštine. Igor Kiš je u zadatke za naredne četiri godine naveo podršku mađarskih obrazovnim i kulturnim institucijama, ali i razvoj infrastrukture i turizma. Izuzetan značaj ima i unutrašnja i spoljašnja obnova zdanja gradske kuće, koja je, prema njegovom mišljenju, sada najurušenija zgrada na obnovljenom trgu u centru grada.

„U svakom slučaju to će u naredne četiri godine biti jedan od glavnih zadataka, ukoliko se zgrada iznutra obnovi, ali istovremeno i kako smo obećali tokom kampanje i što smo priključili našem programu. Da samo pomenem da će infrastrukturni razvoj imati izuzetnu ulogu u životu opštine. Tu mislim u prvom redu na potpunu obnovu vodovodne i kanalizacione mreže, kao i mreže puteva" rekao je Igor Kiš, predsednik Skupštine opštine Bečej.

Igor Kiš
Bečej
Skupština opštine
Savez vojvođanskih Mađara
SVM

Najnovije

14:09, Frissítve: 19:17

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.