Ugrás a tartalomra

Kreativna fizička aktivnost na Paliću

2020.09.24
17:13
Forrás
Pannon RTV
U Mađarskom kulturnom centru na Paliću održana je dramska radionica pod nazivom „Kreativni pokret".

Na ovom događaju su organizatori veliki akcenat stavili na socijalizaciju dece. Deca iz osnovnih škola učestvovala su u igrama, koje su im pomogle da razviju svoje socijalne veštine. Radionicu na srpskom jeziku održala je glumica Gordana Vukov Ciganjik. Događaj je realizovan zahvaljujući jednom srpsko-mađarskom IPA projektu.

Gordana Vukov Ciganjik, glumica: „U okviru radionice, učestvujemo u dramskim igrama, dakle igramo se, pokrećemo celo telo, jer je fizička aktivnost veoma važna za razvoj dece, a u današnje vreme nekako i još više, jer deca žive u digitalnom svetu i onlajn životu. Mislim da je kretanje veoma važno."

aktivnosti
fizička aktivnost
Palić
kreativna
Mađarski kulturni centar
radionica

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.