Ugrás a tartalomra

Investicije u Temerinu

2020.09.24
17:09
2020.09.24
17:20
Forrás
Pannon RTV
U Temerinu počinju ulaganja u infrastrukturu.

Iz budžeta opštine izdvojeno je 50 miliona dinara za radove na asfaltiranju i popravljanje rupa, a 19 miliona dinara za obnovu trotoara i biciklističkih staza. Robert Pastor, predsednik Skupštine opštine Temerin, rekao je da u četiri mesne zajednice koje čine opštinu, ulažu u putnu mrežu srazmerno, u zavisnosti od broja stanovnika.

Robert Pastor, predsednik, Skupština opštine Temerin: „Infrastruktura u Temerinu stara je 40 godina. To je bio možda prvi grad u tadašnjoj Jugoslaviji, koji je imao kompletno izgrađenu infrastrukturu. Zbog toga imamo puteve i trotoare u manje dobrom stanju. Prioritet mađarske politike bilo je betoniranje ulaza na istočnom groblju. Tu je i ranije bio beton, asfaltiranje bi bilo preskupo. Čitav ulaz je ponovo betoniran. Pored toga smo obnovili i trotoar ispred parka i baštovanske kuće. Radovi su u toku na čitavoj teritoriji opštine."

Temerin
investicije
Robert Pastor

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.