Ugrás a tartalomra

TSC je slavio protiv Spartaka

2020.09.26
21:23
Forrás
Magyar Szó
TSC je u 9. kolu Super lige Srbije u Senti slavio sa 3: 0 protiv subotičkog Spartaka.

Ekipa iz Bačke Topole je povela sa golom Mihajla Banjca u 11. minutu prvog poluvremena. Spartak je u 20. minutu imao jedinstvenu šansu da izjednači, ali je jedanaesterac koji je izveo Denković odbranjen od strane golmana Filipovića. U 43. minutu pogodak Nenada Lukića dodatno je povećao vodstvo TSC-a. Konačan rezultat utakmice postavljen je u 68. minutu pogotkom Đure Zeca. Ekipa iz Topole ovom je pobedom zauzela osmo mesto na tabeli Super lige, sa 14 bodova, dok je Spartak zauzeo peto mesto na tabeli sa 16 bodova. TSC će u sledećem kolu gostovati Proleteru.

TSC
Spartak
futbal

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.