Ugrás a tartalomra

Još jedan migrantski tunel na srpsko-mađarskoj granici

2020.10.23
18:23
Forrás
MTI
Policajci su otkrili još jedan tunel na mađarsko-srpskoj granici, na periferiji Ašothaloma - izvestio je danas portparol policijske uprave Čongradsko-Čanadske županije.

Šandor Deak je saopštio da su, prema informacijama policijskih organa Nacionalne istražne kancelarije, segedinske patrole granične policije su tokom pretraživanja terena, u petak ujutro, otkrile tunel dug 25 metara na periferiji Ašothaloma. Tunel je prokopan na srpsko-mađarskoj granici ispod privremene zaštitne ograde, a izlaz prokopanog tunela sa mađarske strane nalazi se u dvorištu napuštenog salaša, izjavio je poručnik.

Nadležni će nakon obavljenog uviđaja, teren vratiti u prvobitno stanje.

migrantski tunel
migranti
granica
Srbija
Mađarska

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.
15:58, Frissítve: 16:41

Vaskrs na Paliću

Povodom predstojećeg pravoslavnih praznika, na Paliću će po česti put biti organizovana manifestacija „Vaskrs na Paliću”.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.