Ugrás a tartalomra

Radna sveska za bubnjare

2020.10.24
20:04
2020.10.24
20:11
Forrás
Pannon RTV
Radna sveska za bubnjare Gorana Evetovića predstavljen je u Muzičkoj školi u Subotici.

Događaj je otvoren džez muzikom. Goran Evetović, profesor škole, rekao je da će knjiga, nada se, biti korisna pomoć budućim bubnjarima i đacima. Zahvalio se svojim subotičkim prijateljima, bez kojih knjiga ne bi bila moguća.

„Ono što je posebno u vezi s knjigom je to što je to prva takva knjiga na teritoriji Srbije i bivše Jugoslavije, koja se bavi takvim materijalom. Na svetu postoji puno knjiga sa ovom tematikom, ali nažalost još ih nismo objavili na srpskom jeziku. Dakle, ni u Hrvatskoj, ni u Bosni, ni u Srbiji. Ovo je sada, zapravo, i bio motiv da se napiše knjiga ove vrste jer sam osetio nedostatak knjiga koje se bave ovom tematikom. Materijal za knjigu sakupljan je postepeno, u ovih 15 godina koliko radim ovde. " rekao je Goran Evetović, nastavnik, Muzičke škola Subotica.

radna
sveska
bubnjar
Muzička škola
Subotica
Goran Evetović
profesor
knjiga
đaci

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.