Ugrás a tartalomra

Program „Ringato" nastavlja se u Vojlovici

2020.11.08
13:12
Forrás
Pannon RTV
Nakon višemesečne pauze nastavljen je program „Ringato" koji se u Vojlovici ostvaruje uz podršku Mađarskog nacionalnog saveta.

Ovom prilikom u prostorijama Kulturno umetničkog društva Sekelj Mađara „Tamaši Aron" majke i deca upoznali su sa pesmama, muzikom sa instrumenata, izrekama i igrama u krilu.

Organizatorka aktivnosti je bila Kristina Kiš. Osim u Vojlovici, aktivnosti su pokrenute i u Vršcu. Na oba mesta aktivnosti se odvijaju uz strogo pridržavanje epidemioloških mera.

Ringató
program
Vojlovica
nastavlja
Mađarski Nacionalni Savet

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.