Ugrás a tartalomra

Učiteljski fakultet na mađarskom nastavnom jeziku u Subotici prelazi na onlajn nastavu

2020.11.12
13:14
Forrás
Pannon RTV
U ovoj subotičkoj ustanovi se pojavila sumnja na zarazu korona virusom.

Učiteljski fakultet na mađarskom nastavnom jeziku u Subotici prelazi na onlajn nastavu – navodi se na internet stranici te ustanove. Zbog pojave sumnje na zarazu korona virusom, doneta je odluka da se od danas pređe na nastavu na daljinu. Mole se studenti da budu dostupni u zakazanim vremenima prema rasporedu, kako bi predavači fakulteta mogli da ih kontaktiraju preko zajedničke imejl adrese ili putem drugih kanala.

MTTK
onlajn
nastava
koronavirus

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.