Ugrás a tartalomra

Ištvan Pastor učestvovao na onlajn sastanku Skupštine evropskih regija

2020.11.19
18:46
2020.11.19
18:54
Forrás
Pannon RTV
Predstavnici regiona su podneli izveštaj o svom radu u proteklom periodu, a takođe su razgovarali i o ciljevima održivog razvoja UN-a.

Ištvan Pastor, predsednik Skupštine Vojvodine i potpredsednik Damir Zobenica, učestvovali su na onlajn sastanku Skupštine evropskih regija. Ištvan Pastor je tom prilikom skrenuo pažnju na bližu saradnju i veću solidarnost u cilju zajedničke evropske budućnosti, posebno sada u pogledu pandemije. Damir Zobenica je na sastanku govorio o onlajn poslovnom forumu, održanom u Novom Sadu pre deset dana, na kojem je učestvovalo 210 kompanija iz 28 zemalja.

Ištvan Pastor
Skupština evropskih regija

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.