Ugrás a tartalomra

Paket je delilo i subotičko Udruženje velikih porodica "Smile"

2020.12.19
20:47
Forrás
Pannon RTV
Subotičko Udruženje velikih porodica "Smile" organizovalo je dodelu paketića zajedno sa Savezom porodičnih organizacija Karpatskog basena.

Osigurali su slatkiše, sredstva za ličnu higijenu i grickalice za svoje članove, tokom prepodneva je podeljeno ukupno 80 paketa. Emeše Benak-Buču, predsednik Udruženja velikih porodica "Smile" Subotica je rekla da su ove godine mogli pružiti manje događaja porodicama, jer nisu mogli organizovati kampovanje ili izlete, ali će pokušati da to nadoknade nakon epidemije.

„Nastojimo svoje verske i državne praznike proslaviti zajedno sa što više ljudi. Trenutno je situacija takva da sada nije moguće organizovati manifestaciju ili proslavu. Jako se pridržavamo propisa, pazimo da sve bude u redu, pa je sada ovaj događaj ograničen samo na dodelu paketa, najavili smo i da će po paket moći doći samo jedna osoba iz svake porodice." rekla je Emeše Benak-Buču, predsednik Udruženja velikih porodica "Smile" Subotica.

Smile
Udruženje velikih porodica
paket
Subotica
slatkiš
grickalice
Emeše Benak-Buču

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.