Ugrás a tartalomra

Kanjiža: Paketi za decu koja žive u velikoj porodici

2020.12.23
20:51
Forrás
Pannon RTV
Rukovodstvo Udruženja velikih porodica opštine Kanjiža podelilo je blizu 70 paketa deci koja žive u velikim porodicama.

Ove godine je i u okviru udruženja otkazano niz događaja i druženja, a iako je i podela paketa organizovana u skromnijem okruženju, cilj je bio da deci ulepšaju Božić. Kupovinu paketa podržalo je Udruženje velikih porodica Srbije.

Nikoleta Mate, Udruženje velikih porodica „Kutak", Kanjiža: „Do 10 godina biće podeljeno 50 paketa, od 10 do 15 godina 12 paketa, koji sadrže knjigu, za one mlađe uglavnom slatkiši. Deca između 15 i 18 godina dobijaju tablu čokolade, kako bismo svakog člana našeg udruženja počastili nečim."

velika porodica
paketi
deca

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.