Ugrás a tartalomra

Dočekajte Novu godinu uz Panon Radio!

2020.12.28
14:08
Forrás
Pannon RTV
Najbolja atmosfera uoči Nove godine očekuje se na 91,5 MHz. Budite odgovorni, ostanite kod kuće - i to ne samo zbog epidemiološke situacije!

Pripreme će 31.decembra na Panon radiju početi već ujutro u 8 sati. Svečani meni, filmovi, muzika, programske preporuke. Podsetićemo se na najbolje i najsmešnije trenutke u godini. Vaš domaćin će biti Zoltan Šanta.

Od 16 do 20 časova „Best of Pad zvezda (Čilaghulaš)" - izbor iz omiljenih numera slušalaca.

Od 20 časova, Pop lista 2020 - najveći hitovi godine. Jačinu zvuka maksimalno ćemo povećati od 2 sata: godišnji megamiks, sve što smo slušali i voleli 2020. godine, u jednoj ogromnoj, veoma dinamičnoj kompilaciji. Atmosfera novogodišnje zabave trajaće do zore.

Vredi ustati rano 1. januara: u 9 sati počinje ocena godine od strane kolega koji rade jutarnji program, it u ćemo saznati kako se ekipi pridružila Anet, kako je Šanta tokom leta gradio kuću, šta se desilo sa Brašnjovom svadbom i kako je godinu bez odlaska u kafić izdržao Zvekan. Razgovor, pomešan sa dobrom muzikom, emitovaćemo skroz do podneva. Ako neko slučajno propusti emisiju, televizijsku verziju možete kasnije pogledati i na našoj internet stranici pannonrtv.com.

Prvog dana u godini će takođe biti „Best of Pad zvezda", od 16 do 20 sati, a zatim započinje retro repriza dočeka Nove godine, sa najboljim mađarskim i stranim hitovima za ples.

Ako i drugog još uvek budete imali energije, odaberite Veče svetskih zvezda: četiri dobro poznata DJ-a sviraju samo na Panon radiju, od 20 sati do ponoći!

Na Fejsbuk stranici emisije „Pannon Presszo", i u novogodišnjoj noći ćemo izvlačiti nagrade, jedan vredan vaučer za kupovinu. Ali ne samo iz tog razloga, već i zbog korisnog sadržaja i snimljenih intervjua, vredi nas pratiti.

Srećna Nova godina!

doček Nove godine
praznik
Panon Radio

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.