Ugrás a tartalomra

Februarska nagrada je dodeljena dr Vladimiru Petroviću

2021.01.25
17:04
2021.01.25
19:56
Forrás
Pannon RTV
Ovaj epidemiolog je direktor Zavoda za javno zdravlje Vojvodine. Priznanje će biti uručeno 1. februara, na Dan grada Novog Sada.

Nagrada se dodeljuje pojedincima, koji u značajnj meri doprinose razvoju grada.

Đula Kiš, odbornik Skupštine grada, Novi Sad (SVM): „Odbornička grupa Saveza vojvođanskih Mađara podržava predlog za dobitnika Februarske nagrade, u ličnosti dr Vladimira Petrovića. Želeo bih da naglasim da je on imao značajnu ulogu u borbi protiv Kovida-19, jer je u ustanovama grada odbrana bila dobro organizovana. Na taj način smo iz ove teške situacije, tokom dosadašnje brobe, uspeli da izađemo kao potpuni pobednici."

Februarska nagrada
dr. Vladimir Petrović

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.