Ugrás a tartalomra

TSC poražen od Crvene zvezde

2021.03.03
18:45
Forrás
Pannon RTV
Prvenstvena utakmica između TSC-a iz Bačke Topole i Crvene zvezde, koja je odigrana u Senti, završena je pobedom gostiju sa 3: 1.

Nakon prvog poluvremena, koje je donelo malo prilika i na kraju je završeno bez golova, Crvena zvezda je promenila tri igrača, i to je veoma brzo donelo očekivani rezultat. Pavkov, koji je ušao sa klupe, za samo 5 minuta postigao je gol. TSC je međutim brzo izjednačio. Gajić je kao poslednji čovek odbrane u šesnaestercu načinio prekršaj, zbog čega je sudija dosudio penali uz isključenje gostujućeg igrača. Jedanaesterac je u gol pretvorio Lukić. Tu međutim nije bio kraj uzbuđenjima. Nakon samo deset minuta i Zvezda dolazi do penala, a isti realizuje Kanga. Tomanović je tom prilikom takođe pre vremena otišao u svlačionicu, jer je sudija i njega isključio. Dva minuta kasnije, Pavkov je opet bio uspešan, postigavši svoj drugi gol na utakmici. Na taj način je postavljen konačan rezultat. Crvena Zvezda je pobedila ekipu TSC-a sa 3: 1, i dalje samouvereno drži prvo mesto u Superligi.

TSC
Crvena zvezda

Najnovije

14:52, Frissítve: 14:59

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.