Ugrás a tartalomra

Ponovo otvorena „Tržnica – Čarnok" u Senti

2021.03.04
16:52
Forrás
Pannon RTV
Prodavnica je zatvorena sredinom januara zbog renoviranja. Kupci sada imaju prilike da svakodnevnu nabavku obavljaju u prijatnom, savremenom okruženju.

Danas je u Senti ponovo otvorena prodavnica „Tržnica – Čarnok". Nekoliko minuta pred otvaranje mnogi su več čekali ispred prodavnice. Nije ni čudno jer je zbog lokacije ovo jedna od omiljenih prodavnica Senćana.

„Jako se radujem, mislim da to mogu da kažem u ime svih Senćana. U centru grada, u blizini pijace, ovo je Senćanima važno mesto za obavljanje kupovine. Sada kada je obnovljena nadamo se da će biti i novih mogućnosti, da će imati i neke novine, ali radujemo se tome da dobijemo nazad „Čarnok" i sada ponovo mogu ovamo da dolaze Senćani" kaže Marija Ruža.

Zgrada „Tržnice – Čarnok" još od 1916. godine ulepšava gradsko jezgro. Zbog toga je rukovodstvo „Senta –prometa" odlučilo da jubilej 105 godina prodavnice proslave potpuno obnovljenim prodajnim mestom. „Čitav objekat je tako uređen da u potpunosti odgovara potrebama kupaca, što znači da smo i robu tako birali da kupci od ulaska u prodavnicu do njenog napuštanja sve mogu da kupe ovde na jednom mestu" kaže Dejan Ćikojević, direktor prodaje „Senta prometa".

Predstavnik preduzeća kaže da ubuduće žele da obnove i ostale prodavnice.

Senta
tržnica
pijaca

Najnovije

14:09, Frissítve: 19:17

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.