Ugrás a tartalomra

Srpsko-mađarska granica i dalje prohodna

2021.03.05
19:59
2021.03.05
20:06
Forrás
Pannon RTV
Prema vladinoj uredbi, koja je objavljena u Službenom glasniku R. Mađarske, nisu doneta nikakva ograničenja koja se odnose na prelazak granice između Srbije i Mađarske.

Prema merama koje su na snazi, državljani Srbije i mađarski državljani koji ovde žive mogu i dalje da borave na teritoriji Mađarske najviše 24 sata u pograničnom delu na udaljenosti od 30 kilometara od granice. Mađari, koji žive u ovoj zoni na 30 kilometara, mogu isto tako ući u R. Srbiju, pod uslovom da borave najviše do 24 časa i da ne prelaze zonu od 30 kilometara od granice. Mogućnost tranzitnog saobraćaja i dalje ostaje na snazi.

granica
Srbija
Mađarska
prohodna
ograničenja

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.