Ugrás a tartalomra

UNS: „Pannon“ RTV može biti dobar primer drugim medijima

2021.03.30
17:52
2021.03.30
18:21
Forrás
Pannon RTV
Rukovodstvo Udruženja novinara Srbije je razgovaralo o mogućnostima saradnje sa „Pannon“ RTV-om. Gosti su takođe bili u obilasku medijske kuće i mogli su se upoznati sa radom ovde zaposlenih novinara.

Članovi Udruženja novinara Srbije takođe su mogli steći uvid u to, kako se u našoj medijskoj kući, odvija emitovanje televizijskog i radijskog programa istovremeno.

„Televizija Pannon je idealna slika medija kakav želimo da postoji u celoj Srbiji. Fenomenalna je zgrada i mogu vam reći da stvarno imate odlične uslove, koje nemaju čak ni pojedine ozbiljne, velike i poznate beogradske redakcije." rekla je Višnja Aranđelović, članica upravnog odbora Udruženja novinara Srbije i članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije.

 

Gosti su, pre svega, razgovarali o mogućnostima saradnje sa upravom medijske kuće, rekao je Vladimir Radomirović, predsednik Udruženja novinara Srbije.

„Došli smo da razgovaramo o mogućnostima saradnje sa RTV Panon i da vidimo kako možemo da pomognemo da RTV Panon i Udruženje novinara Srbije bolje rade u budućnosti. Ja sam zaista oduševljen ovim što sam video ovde. Uslovi u kojima rade novinari, prosto svi zaposleni u RTV Panon, su odlični. Ja bih zapravo poželeo svim novinarima u Srbiji da rade u ovim uslovima, u ovakvoj zgradi i sa ovakvom opremom." rekao je Vladimir Radomirović, predsednik Udruženja novinara Srbije.

„Pannon“ RTV  će, u budućnosti, pokušati da održava što bolje kontakte sa Udruženjem novinara Srbije, naglasio je Ištvan Bodžoni. Direktor „Pannon“ RTV-a je dodao: „Saradnja sa Udruženjem novinara Srbije za nas je veoma važna. Pokušaćemo te odnose podići na što veći nivo. Jako sam se obradovao što su bili ovde i da su videli šta i kako radimo. Na ovaj način će oni preneti svoje utiske i u Beograd.“

Udruženje novinara Srbije je osnovano 1881. godine i broji približno šest hiljada članova.

Pannon RTV
UNS
Višnja Aranđelović
Vladimir Radomirović
Ištvan Bodžoni

Slične vesti

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.
15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.