Ugrás a tartalomra

Vašar u Kanjiži!

2021.05.19
15:40
2021.05.19
17:25
Forrás
Pannon RTV
Prvi ovogodišnji vašar stoke, ručnih radova i izlagača biće održan u nedelju Kanjiži. Organizovani su i prateći programi.

Jedan od nezaobilaznih pratećih programa je i besplatno merenje visine krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi. Ove godine akcija će trajati između 8 i 10 časova.

„Više prodavaca se već javilo da bi posetilo naš tradicionalni vašar, tako da osim naših tradicionalnih prodavaca očekujemo i više izlagača. Takođe ponovo će biti merenje šećera u krvi i krvnog pritiska, ali vodili smo računa i o najmlađima, o deci, pa će biti prilike za milovanje životinja, takmičenja u spretnosti nakon kojeg će dobiti i male poklone. Sve goste radosno očekujemo i nadamo se da će nam i vreme pogodovati. Sve molim da i dalje vodimo računa o svom zdravlju i jedni o drugima, preporučuje se nošenje zaštitnih maski, na prostoru vašara biće dezinfekcije za ruke, i nastojimo da održavamo međusobni razmak" kaže Ervin Palfi, predsednik mesne zajednice Kanjiža. 

vašar
Kanjiža
Ervin Palfi

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.