Ugrás a tartalomra

Prihvatio bi posao da obezbedi krov nad glavom

2021.05.21
20:46
Forrás
Pannon RTV
Janošu Salmi i njegovoj ćerki, koji žive u Nosi potrebna je pomoć. Žele da se usele u svoju porodičnu kuću, kako bi ponovo imali krov nad glavom.

Porodica Janoša Salme trenutno se izdržava od socijalne pomoći, jer je njegova ćerka osoba sa posebnim potrebama, a supruga je nedavno preminula. Nedavno su postali beskućnici. Porodica koja živi u Nosi bi želela da im neko iznajmi nekretninu u Hajdukovu, Paliću ili u njegovoj okolini, u zamenu za radove na održavanju tog objekta. Zainteresovani mogu kontaktirati Janoša Salmu telefonom na broj 0612722853.

Janoš Salma, Nosa: „Želeo bih jednu dvosobnu kuću. Da u njoj ima kupatilo, kuhinja. Za čišćenje, ali bih se prihvatio bilo kakvog posla. Kuća bi mogla biti u Hajdukovu ili na Paliću. To bih želeo, ali može biti i u Bačkim Vinogradima."

pomoć

Slične vesti

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.