Ugrás a tartalomra

Izbori za mesne zajednice u Čoki

2021.05.23
13:53
2021.05.23
18:46
Forrás
Pannon RTV
U opštini Čoka se održavaju izbori za mesne zajednice. Biraju se članovi saveta i predsednici u sedam mesnih zajednica.

Bila je velika gužva u naselju na severu Banata. U Čoki su stanovnici izašli kako bi dali svoj glas za izbor budućih članova saveta mesnih zajednica i predsednike saveta.

Na biračkim mestima svaka punoletna osoba može glasati od sedam ujutro do osam uveče. Prema mišljenju Ildike Eritš, važno je da svi izađu na glasanje: „Smatram da je to važno za dobrobit ljudi. Čeka nas puno posla kako bi nam život bio bolji, a ako ne izađemo na izbore, nećemo moći da pomognemo da se krene napred. Zato to smatram važnim."

Veronka Lerinc želi da centar Čoke bude još lepši u budućnosti: "Došla sam da glasam, kako bi Čoka bila uređenija nego što je to bila pre."

U Čoki stanovnici mogu izaći na birališta na tri biračka mesta.

izbori
Čoka
mesna zajednica

Slične vesti

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.