Ugrás a tartalomra

Dobitnica stana u Beogradu noćas nije puno spavala

2021.05.30
16:37
Forrás
Pannon RTV
Vera Palušek iz Bačke Topole dobitnica je glavne nagrade, stana u Beogradu u nagradnoj igri “Uzmi račun I pobedi!”. Vera i njen suprug su veoma srećni i kažu, nema stajanja, igraju i u narednim kolima.

Nova vlasnica beogradskog stana je presrećna dobitkom. Vera Palušek noćas nije puno spavala zbog uzbudljivog dana i mnogobrojnih poziva i čestitki.

Bračni par Palušek poslao je 15-ak koverti za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi!”: “Veoma smo se obradovali. Nisam očekivala, nisam ni mogla slutiti. Mnogi su me zvali. Telefon je juče zvonio ceo dan. Imamo mnogo dobrih prijatelja i poznanika koji su nam čestitali, svi se raduju, naravno radujemo se i mi i naša deca. Imamo dve ćerke, odmah su nam pisale preko interneta koliko se raduju. Šta će biti sa stanom, ni mi ne znamo.”

Direktan prenos izvlačenja pratio je Verin suprug. Međutim, Ištvan je svojoj ženi javio za osvajanje glavne nagrade tek kad je žiri za kontrolu izvlačenja utvrdio da je sve u redu sa kovertom u kojoj su računi.”Uvek gledam izvlačenje. Kad su izvačili automobile, pomislio sam, to je to, ali ipak ću pogledati i za stan i onda su izvukli kovertu moje žene. Velika radost, zahvaljujemo se.”

Inače bračni par penzionera iz Bačke Topole svaodnevni život provodi uzgajajući cveće, što se odražava i na njihovom brižno uređenom dvorištu.

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi!” nastavlja se i narednih nedelja, pa vredi prikupljati račune i poslati ih u koverti. Uostalom, kako ste videli, nikad se ne zna kada će nam se sreća nasmešiti.

stan
Beograd
Bačka Topola
dobitnik
Vera Palušek

Slične vesti

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.