Ugrás a tartalomra

Podrška MTVA za Panon televiziju

2021.06.02
17:59
Forrás
Pannon RTV
Nakon Panon radija i Panon televizija uspešna na konkursu mađarskog Programa podrške Saveta medija. U prvom krugu konkursa „TVALANDO" (Uvek TV) prijava naše medijske kuće ocenjena je pozitivno.

Na konkurs su mogle da se prijave magazinske emisije o društvenom životu, odnosno telvizijske emisije vesti i magazinske emisije iz kulture. U tom sklopu emisija „Kozugyek" (Javni poslovi) Panon televizije dobila je bespovratna sredstva.

„Obradovalo nas je i počastvovani smo što je ponovo podržan Panon RTV. Nakon Panon radija, sada je podršku dobila i Panon televizija. Nastojaćemo i nadalje da ovde u Subotici proizvodimo korisne i svima razumljive vesti i magazinske priloge, kako bi vojvođanski Mađari došli do što više, i što svežijih  vesti i aktuelnosti" istakao je Zoltan Kozma, direktor programa Panon RTV-a.

Panon televizija
MTVA

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.