Ugrás a tartalomra

Upoznajmo kulturnu raznolikost našeg kraja!

2021.06.06
18:37
2021.06.06
18:43
Forrás
Pannon RTV
Radionica „Zengo" iz Oroma i Srpsko amatersko kulturno umetničko društvo „Sveti Sava" iz Kanjiže učestvuju u zajedničkom projektu.

Cilj konkursa je očuvanje i negovanje multikulturalizma i tolerancije među narodima. Ukupna vrednost podrške je 100 hiljada dinara, koju obezbeđuje pokrajinski sekretarijat za obrazovanje. Članovi udruženja se nekoliko nedelja, kroz razne programe, međusobno upoznavaju sa tradicijom i kulturom. Plan je da radovi nastali u toku trajanja projekta budu predstavljeni na Četvrtom Velikom svetskom susretu Oromčana.

Radionica Zengo
Orom
Srpsko amatersko kulturno umetničko društvo „Sveti Sava"
Kanjiža

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.