Ugrás a tartalomra

Virus korona Srbija: i dalje pozitivan trend

2021.06.09
16:29
Forrás
Pannon RTV
U državi je manje od 200 novozaraženih u jednom danu. Novih šest naselja dostiglo procenat vakcinacije od preko 50 odsto. U Srbiju stiglo novih 83 hiljade doza „Fajzer/Bajontek" vakcine.

Od 9.390 testiranih građana kod 198 je registrovano prisustvo virusa korona. U poslednjih 24 časa osam pacijenata je preminulo od posledica zaražavanja. Na bolničkom lečenju je 510 obolelih, od kojih je 20 na respiratoru.

Ana Brnabić je čestitala Medveđi, Zrenjaninu, Svrljigu, Zaječaru, Šapcu i Somboru što su se pridružili gradovima u kojima je vakcinisano preko 50 odsto odraslog stanovništva. Premijerka Srbije istovremeno je izrazila nezadovoljstvo što je još uvek na nivou Srbije procenat vakcinisanih 48 odsto. „Moramo bolje da bi vratili život" – napisala je Brnabić na Tviteru.

virus
korona
Srbija

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.