Ugrás a tartalomra

Počele pripreme za fudbalere TSC-a

2021.06.18
20:48
Forrás
Pannon RTV
Proverom zdravlja i kondicije započele su, početkom ove nedelje, pripreme fudbalera TSC-a za sledeću sezonu.

Igrači ekipe iz Bačke Topole od danas, pre treninga, održali su taktičku raspravu sa video analizom. Glavni trener Mladen Krstajić je rekao kako igrači TSC-a polako ubrzavaju tempo. Sutra u 18 časova na pripremnom meču odmeriće snage na travnjaku akademije sa ekipom subotičkog Spartaka.

Edvin Eleven je potpisao ugovor sa TSC-om pre godinu dana. Još nije igrao u prvenstvenoj utakmici, ali trenira redovno i cilj mu je da pomogne ekipi iz Bačke Topole da bude među četiri najbolje ekipe sledeće sezone: „U ekipi TSC-a sam već godinu dana. Pripreme su tek počele. Nadamo se da ćemo biti najbolje pripremljeni za sezonu koja sledi. Treniram svaki dan i nadam se da ću uskoro dobiti priliku."

Ekipa iz Bačke Topole 25. juna putuje u Sloveniju na trenažni kamp. Tamo će do 5. jula igrati tri pripremne utakmice. Prvenstvo u Super ligi Srbije počinje 17. jula. Glavni trener Mladen Krstajić je optimističan za sledeću sezonu: „Odlučili smo promeniti sistem igre ove godine uz postojeće igrače i novopridošle igrače koji igraju na određenim pozicijama. Sada ćemo igrati u formaciji 3-4-3. Ne zato što to želimo, već zato što imamo prave igrače za ovaj sistem i možemo kvalitetno ispuniti ta očekivanja."

Mladen Krstajić je rekao da bi TSC trebao delovati kao kolevka mladih, izvrsnih igrača, ali iskusni igrači moraju raditi s mladima kako bi ekipi osigurali rezultate, kako bi bili na vrhu tabele Super lige Srbije.

TSC
futbal

Slične vesti

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.