Ugrás a tartalomra

U Srbiji 166 novozaraženih od korona virusa i dvoje preminulih

2021.07.17
18:25
Forrás
Szerbiai RTV
U Srbiji je registrovano 166 novih slučajeva zaraze od koronavirusa, a dva pacijenta su preminula od bolesti kovid-19 u poslednja 24 sata. U bolnici se na lečenju nalazi 301 pacijent zaražen korona virusom, od kojih je šest na respiratoru.

Hitno je potrebno započeti sa obaveznom vakcinacijom zdravstvenih radnika i onih lica koja spadaju u rizične grupe od koronavirusa – napisao je u svojoj objavi na fejsbuku dr Predrag Kon. Epidemiolog, član kriznog štaba, kaže da bi čak za tri nedelje dnevni broj zaraženih mogao ponovo biti četvorocifren, a bolnice bi ponovo mogle biti prebukirane obolelima od korona virusa za samo sedam dana. Naglasio je da je jedina stvar koja bi mogla sprečiti da se život vrati u normalu bio delta soj korona virusa.

koronavirus
Srbija

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.