Ugrás a tartalomra

Još jedna terenska emisija na Panon radiju

2021.08.13
19:34
Forrás
Pannon RTV
Na Paliću možete sresti četiri voditelja Jutarnjeg programa.

Panon radio čeka slušaoce sa još jednom emisijom na terenu. U subotu od 14 do 16 časova, na štandu poslastičarnice Reel na Paliću možete sresti četiri voditelja Jutarnjeg programa. Pored degustacije sladoleda, možete posetiti vašar rukotvorina i zanatskih proizvoda postavljen povodom proslave Dana Sent Ištvana, upoznati znamenitosti i programske mogućnosti odmarališta. Biće takmičenja u jedenju sladoleda, jedrenja i veslanja na SUP dasci.

Emisiju možete pratiti na licu mesta, na 91,5 MHz, a na FB stranici Jutarnjeg programa će se postavljati slike i video zapisi sa događaja.

Panon Radio
emisija

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.