Ugrás a tartalomra

Od srede Dani piva u Zrenjaninu

2021.08.23
19:18
Forrás
Pannon RTV
U sklopu bogatog muzičkog progama nastupaju između ostalih i Partibrejkersi i Divlje Jagode.

Od srede se u skladu sa stritnim pridržavanjem pojačanih mera održavaju 36. Zrenjaninski dani piva koji traju do nedelje. U sklopu bogatog muzičkog progama nastupaju između ostalih i Partibrejkersi i Divlje Jagode.

U četvrtak će na glavnom gradskom trgu nastupiti zrenjaninski filharmonijski orkestar sa svetski poznatim tenorom Belom Mavrakom, a sutra se deljenjem besplatnog piva pozivaju gledaoci na manifestacije – rečeno je na današnjoj konferenciji za medije. Gradonačelnik Simo Salapura je kazao da će trgovi biti ograđeni, tamo će biti kovid-kontrolori i kontrolisaće se sve ulaznice. Tako da će posetioci biti oni koji su ili uzei vakcinu ili lica sa negativnim testom, što su uslovi državnog kriznog štaba.

Dani piva
Zrenjanin
Simo Salapura

Najnovije

Najčitanije

Preminula Marta Feher

Nakon kratke i teške bolesti u 48 godini života preminula je Marta Feher, novinarka nedeljnika „Het nap“. Od 2017. godine deo je redakcije „Het napa“, pre toga 10 godina radila je u Panon RTV-u.

Unapređenje zapošljavanja u Subotici

Završena je javna rasprava u vezi izrade Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za period 2024-2026. godina, koja je počela 8. aprila - obavestio je javnost Saša Gravorac.

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.