Ugrás a tartalomra

Ištvan Pastor tražio odlučniju policijsku akciju

2021.10.01
18:13
Forrás
Pannon RTV
Ištvan Pastor, predsednik Saveza vojvođanskih Mađara i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin takođe su juče razgovarali o problemu migranata na otvaranja srpsko-mađarskog gasovoda u Kiškundorožmu.

Na zvaničnom nalogu na društvenim mrežama predsednik stranke je pisao o neodrživim, nepodnošljivim, nehumanim uslovima u naselju Majdan i Rabe, ponovo tražeći od ministra da pomogne u očuvanju bezbednosti i sigurnosti meštana putem policijske prisutnosti i intervencije. Pastor je dodao kako je tražio da se područje spasi od samovolje i kršenja zakona od strane taksista i organizatora migracija, kako bi se meštani mogli vratiti u normalan životni tok, da mogu ponovo živeti i raditi u miru.

Pastor je dodao da su u četvrtak popodne prikupljena i prevezena još dva autobusa ilegalnih migranata iz područja Rabe i Majdana. Ištvan Pastor svoj post završava zaključkom da misli da će ministar Vulin pomoći.

Ištvan Pastor
Aleksandar Vulin
migranati

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.